Primark Wellness-collectie

Met 80 must-have producten verspreid over dameskleding, herenkleding, huishoudelijke artikelen en huidverzorging, is de Wellness-collectie de volgende stap van Primark om stijlvolle shoppers makkelijker dan ooit tevoren liever te laten zijn voor zichzelf én de wereld om hen heen.

De Wellness-collectie is gelanceerd in het kader van het Primark Cares-initiatief. Dit is de toewijding van Primark om een ​​verantwoordelijke retailer te zijn en meer producten aan te bieden die zijn gemaakt met milieuvriendelijkere materialen. Alle producten in de collectie zijn gemaakt vanbiologisch katoen, gerecycleerde of duurzame materialen. Daarbij moedigen ze shoppers aan om hun persoonlijk welzijn voorop te stellen door comfort, rust en reflectie.

De Primark Wellness-collectie heeft voor elk wat wils: van zachte 100% duurzame katoenen badjassen tot grote driepits kaarsen gemaakt van een kalmerende soja wax mix. Je kunt je innerlijke gym bunny omarmen met de performance crop top en bijpassende legging gemaakt van gerecyclede materialen of genieten van een nieuwe reden om in bed op te krullen met de dekbedovertrekken gemaakt van duurzaam katoen en linnen – allemaal tegen geweldige Primark-prijzen. Of je nu bewust probeert je impact op de planeet te minimaliseren of op pauze moet drukken en van wat kostbare me-time wilt genieten, de collectie heeft wat je nodig hebt om er geweldig uit te zien en je goed te voelen.

De collectie ligt nu in de winkel.

Bron: persbericht PR-bureau.