UGG’s €99,99 webshop deal Schoenenreus

Toch even een extra berichtje vanaf m’n vakantieadres in Oostenrijk omdat ik vandaag een leuk bericht in mijn inbox vond wat ik wilde delen.

Je vindt het helemaal niks, of je houdt er van. Ik heb het over UGG’s. Toen ik in 2008 mijn eerste paar UGG’s kocht deed ik dat in New York omdat ze met de gunstige dollarkoers daar een stuk betaalbaarder waren dan in Nederland. Nu kosten diezelfde verwennerijtjes voor je voeten nog steeds een hoop geld hier in Nederland, maar via de Schoenenreus webshop kun je vanaf 00:01 vannacht een paar classic short UGG’s op de kop tikken voor €99,99 in plaats van €209,99. Dat scheelt nogal hè? In de kleuren zwart en chocolate zijn ze te koop in maat 38-39.

Of de UGG laarsjes nog fashionably verantwoord zijn wordt veel over gediscussieerd, maar we zien ze toch iedere winter weer terug, en warm en super comfortabel zijn ze zeker! De aanbieding is alleen 28 februari te vinden in de Schoenenreus webshop dus wees er snel bij als je je voeten wilt verwennen met van die zachte schapenvachtjes.