Schoenentrends winter 2018/2019

Of je nu meer van de tijdloze items bent of linea recta naar de winkel rent om alle looks direct van de catwalk te kopieren; een beetje trend kan nooit kwaad. En om je te behouden voor een miskoop, deel ik – in samenwerking met Schuurman Schoenen – de schoenentrends voor deze herfst en winter.

Bruine schoenen en laarzen

Move over, zwart! Bruin is de nieuwe kleur waar je dit seizoen voor gaat. De accessoires in de kleur ’tan’ (cognac/geelbruin/camel) doen het natuurlijk al een tijdje lekker dit jaar, maar bruine accessoires zullen alleen nog maar meer gezien worden richting het einde van het jaar. En hoe donkerder de dagen worden, hoe donkerder je schoenen. Bruin is here to stay! Ze matchen lekker met je herfstgarderobe en deze trend is een vrijbriefje om te investeren in een paar mooie bruine dameslaarzen, aangezien je sowieso tot en met maart 2019 goed zit.

Schoenen met dierenprint

Luipaardprint domineerde de catwalk natuurlijk. En niet alleen de catwalk. Welke winkel je ook ingaat, overal zie je luipaard. Maar ook snakeskin, zebra of krokodil. Subtiel of helemaal over the top – een dierenprintje mag niet ontbreken in je schoenenkast. Ik heb bijvoorbeeld zelf Dr. Martens met slangenprint.

Schoenen met strik

De modekenners voorspellen dat schoenen met een strik enorm populair worden dit seizoen. Niet alleen voor een feestoutfit of een avondje uit zoals je misschien zou verwachten, maar strikken op je schoenen (het liefst in combinatie met een hakje) mogen ook gewoon naar school of kantoor.

Al deze laarzen zijn van Schuurman Schoenen.

Westernlaarzen

Het wilde westen maakt een comeback in je kledingkast! De winkels vullen zich weer met op de wild, wild west geïnspireerde laarzen. Alleen dan iets slanger en minder puntig dan de laarzen die echte cowboys dragen. Van enkellaarsje tot over the knee – alles kan, zolang je maar een vleugje cowboy in je laarzen herkent.

Sneakers met dikke zool

Gelukkig, sneakers gaan nergens heen deze winter. Lekker comfi, maar wel met een paar van die nepbonten zooltjes erin voor warme voeten. Of als je nou een sneaker hebt met een hele dikke zool, dan dringt die kou niet zo door. Van wit tot gekleurd en van Balenciaga’s Triple S tot Louis Vuitton’s Archlight. De lompe sneakers mogen nog!

Schoenen met vierkante neus

Pumps met punt zijn nog altijd hartstikke classy en altijd een goed idee, maar de echte hippe pumps dit jaar zijn die met een vierkante neus. Het is een trend die je al een klein beetje in de zomer zag, maar nu gaat de schoen met vierkante neus groots uitpakken! Ben jij fan?

Tip! Als je een klantenkaart hebt van Schuurman Schoenen, krijg je vandaag (5 november) nog de hele dag 20% korting op alle schoenen (met uitzondering van SALE, hierop krijg je 10% extra korting).