5x de juiste schoenen voor de nazomer

Je gaat weer terug naar kantoor of wordt weer verwacht in de collegebanken. De slippertjes gaan de kast in en wat je nu voor het staartje van de zomer nodig hebt, zijn mooie maar functioneel schoenen voor every day, naar werk of school of toch nog even naar het strand. Hier zijn 5 type schoenen die ik samen met Schuurman Schoenen heb uitgekozen die je met een gerust hart aan je schoenencollectie kunt toevoegen voor deze nazomer.

Klassieke ballerina

Zie je jezelf ook al helemaal over de Champs Elysee slenteren zodra je een paar van deze Franse flatjes aan je voeten schuift? Ballerina’s zijn ideaal voor het einde van de zomer: praktisch voor citytrips of wanneer je je schoenen even wilt uitschoppen tijdens een picknick. Maar ook stijlvol genoeg om een outfit mee af te maken. En je een beetje Frans voelen is al 10 punten extra voor je zelfvertrouwen.

Canvas gympen

Hallo Converse All Stars! Ze komen bij mij eindelijk weer uit de kast. En een canvas gymp is ook een schoen waarmee je de plank nooit misslaat. Kies bij voorkeur voor een high top, lekker stevig om je voeten en een canvas exemplaar: lekker luchtig voor de warme dagen die nog gaan komen.

Waterproof sandaal

Zelf ben ik dol op mijn Teva platforms en ik kan je zo’n nerdy sandaal ook zeker aanbevelen. Ze zijn stiekem zo lelijk dat ze mooi worden. Ideaal voor een borrel in het park of een spontaan tripje naar het strand na werktijd. En ze zijn lekker licht in je koffer als je aan het einde van de zomervakantie nog een getaway op de planning hebt staan. Lucky you!

Lage hakken

Een basic paar hakken waar je flink op kunt doorstappen is een must. Kijk eens bij deze Gabor schoenenvoor een stijlvolle pump waar je zowel in de zomer als het najaar goed mee zit. Zeker ook work appropriateen dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk.

Stevige sneakers

Op  mijn Nike Air Max 95 OG’s voel ik me onoverwinnelijk. Maar ook aan m’n dad sneakers heb ik m’n hart verloren. Een paar stevige sneakers mogen niet ontbreken in je kast. Niet voor het comfort, maar des te leuker onder een lieflijk jurkje. Je weet wel: mode! Trek je sneakers aan en ga op zoek naar de beste gin-tonic van de stad of juist de mooiste wandelroute in de buurt. Lekker comfi. Alles kan met deze wolkjes aan je voeten.