Primark Pride-collectie

Primark lanceert in samenwerking met de Britse LHBTQ-rechtenorganisatie Stonewall een spetterende collectie met Pride-producten. De collectie is niet alleen fashionable en fun  – 20% van de verkoopprijs van alle Stonewall-producten gaat direct naar de stichting, waarbij de opbrengst ingezet wordt om wereldwijd op te komen voor de LHBTQ-gemeenschap.

Primarks eigen inkoopteam heeft samen met Stonewall een mooie selectie gemaakt van kleding, accessoires én beauty-producten voor mensen van alle leeftijden. De collectie vol Pride-ready goodies wordt gekenmerkt door de iconische regenboogkleuren die symbool staan voor de LHBTQ-community. We zien de kleuren overal in de collectie terugkomen: strepen, tie-dye patronen of bijvoorbeeld coole verfspetters. De eyecatchers van de collectie zijn t-shirts met empowering slogans en items die speciaal voor bepaalde Pride-locaties gemaakt zijn.

Vier diversiteit met Primark en Stonewall

Glenn Scott, herenmode-inkoper bij Primark, stond aan het roer van de samenwerking, samen met zijn collega Nick Lambert. Glenn vertelt over de collectie: “Authenticiteit is voor ons altijd het belangrijkst geweest. We wilden een collectie in het leven roepen die past bij wat mensen willen dragen tijdens Pride. Het is fantastisch om te zien hoe gepassioneerd onze Primark-teams zijn als het om Pride gaat.”

“We wilden zorgen dat de collectie fun, praktisch en relevant was voor onze klanten,” voegt Nick toe.

Holly Christie, Head of Corporate Partnerships bij Stonewall UK zegt: “Het Pride-seizoen is elk jaar een belangrijk moment voor de LHBTQ-gemeenschap. We zijn Primark dankbaar voor de steun waarmee wij ons kunnen inzetten voor een wereld waarin iedereen geaccepteerd wordt voor wie ze zijn.”

Met de Primark x Stonewall Pride-collectie wordt het vieren van diversiteit een stuk betaalbaarder, leuker & more fabulous. De collectie is vanaf nu te koop in diverse Primark-filialen.

Bron: persbericht Primark.