De Primark kersttrui, hij is er weer: foute sweaters van 2020

Het duurt nog even tot het kerst is, maar je kan niet vroeg beginnen met je zoektocht naar de perfecte goedkope kersttrui. De Primark kersttrui ligt alweer in de winkel, dus tijd om je favoriet van 2020 uit te zoeken! Je shopt deze uiteenlopende sweaters en kersttruien van €9 tot €22. Comfi kerstoutfit, here you come…

Heren, kinder en dames kersttrui van Primark voor een prikkie

De hysterische verzamelingen kersttruien hierboven is een combi van heren-, kinder- en damestruien voor de feestdagen. Dus, foute kersttrui nodig voor de foute-kersttrui-borrel op werk? Geen zin om na te denken over een kerstoutfit of gewoon – net als ik – stapelgek op foute kersttruien? Primark. Tip! Leuk schoencadeautje ook wel voor Sinterklaas.

Wanneer ligt jouw favoriete Primark goedkope kersttrui in de winkel?

Dat is bij Primark altijd een beetje gissen, maar ze druppelen stuk voor stuk binnen. Niet alle truien komen tegelijkertijd in de winkel. De eerste kersttruien liggen nu in ieder al op je te wachten.

Let op: bovenstaande verzameling van Primark foute kersttruien is nu verkrijgbaar in Engeland. Ik verwacht dat het assortiment van Nederland snel volgt. Check dus eerst even of jouw favoriet wel in de winkel ligt (je kan het nieuw binnengekomen assortiment bijvoorbeeld op de Primark website bekijken) voordat je naar een Primark-winkel afreist.

Bron beelden: Primark.