Primark Home-collectie | lente & zomer 2018

Heb je al lenteschoonmaakkriebels? Of misschien geen schoonmaakkriebels, maar wel zin om deze lente alles interieur-wise om te gooien? Hell yeah! Yes please. Dat ik net een huis heb gekocht (ja, wattttt?) speelt daar misschien in mee, maar ik hang uren op interieursites en Pinterest rond de laatste tijd. Zo’n huis is al duur genoeg (ouch), dus lang leve budgetproof interieurinspiratie. Dankjewel Primark voor deze fijne plaatjes van de Primark Home-collectie voor deze lente en zomer.

Het interieur van deze lente en zomer? Aardetinten en minimalistische designs. Een kalm interieur waar je van quality me-time en gezellige momenten kunt genieten. Dit seizoen integreert Primark de rustgevende natuur in je leefruimte, denk aan aardetinten en knusse plantjes. Kleurtjes waar je deze lente naar moet grijpen: een monochroom palet met lichte kleuren.

Primark Home interieurtrend #1 – Simple living

Ontsnap aan je chaotische werkleven met een huis dat kalmte uitstraalt. Lekker minimalistisch, met huiselijke basiskleuren om optimaal te onthaasten. Het motto voor dit seizoen is Restore & Nurture, mentale rust en wellness. Combineer bijvoorbeeld marmer met beton en decoreer met etnische en folklorepatronen. Genoeg gewoven kussens, bedrukt textiel, natuurlijke materialen en neutrale kleuren te vinden bij Primark. Oh, en ook veel accessoires met borduursel (in Afrikaanse sferen), speelse fransjes en bohemian vibes.

Primark Home interieurtrend #2 – Geinspireerd door retro-fotografie

Een tweede trend laat zich inspireren door retro fotografie. Zwijmel weg bij dromerige taferelen uit Palm Springs en scènes van azuurblauwe zwembaden en clear blue skies. Denk aan cocktails sippen op het strand bij ondergaande zon, maar dan vanuit je stoel met Primark-kussen.

De collectie is kitsch en excentriek met een flinke dosis fun. We zien vel grafische designs, geometrische vormen en vintage inspired prints terug. Ook opvallende items met een knipoog zijn niet weg te denken uit de Primark Home-collectie. Hoe leuk zijn de funky neon lampen, oldskool klokken en koperen fotokaders? En hey, een letterbord! Ook flamingo’s, eenhoorns en zeemeerminnen komen voorbij.

En hoe meer felle kleuren, hoe beter. Lekker clashen mag. Kelly green combineren met pretty pinken gele ondertonen: welja!