Primark: lente-/zomercollectie

Hoewel we net de sjaals omslaan en de mutsen onderuit de la trekken, is deze week de nieuwe Primark lente-/zomercollectie voor alweer gepresenteerd. Vanzelfsprekend was ik daar bij om even een paar kiekjes te maken van wat we kunnen verwachten komend jaar. Nog niet in de zomerstemming? Bekijk dan de Primark kerstcollectie. Wel nieuwsgierig naar wat er voor lente en zomer 2018 komen gaat? Kijk met me mee voor een impressie aan de hand van mijn foto’s!

primark lente zomercollectie 2018 - geel

Dit hangt er lente/zomer 2018 bij Primark

Eerlijk? Ik werd heel vrolijk van alle kleurrijke zomerjurkjes en broeken met prints, maar héél enthousiast ben ik (nog) niet over de lente-/zomercollectie. En dat is sinds lange tijd dat ik dacht ‘mwah’. Ik werd er niet per se hebberig van, en dat heb ik normaal wel. Waar dat aan lag? Dat sommige items echt mega goedkoop aanvoelden/eruit zagen (wat natuurlijk ook zo is) en dat er niet echt iets bij zat waarvan ik dacht YES! GIMME. NU! Wat wel echt top is aan deze collectie, is dat er juist ook items bijzitten waarbij heel veel aandacht is besteed aan detail. Jasjes met de mooiste (kralen)applicaties, tops met lace-up-details (ja, ze mogen nog) én trendkleuren te over! Misschien was het merendeel gewoon simpelweg niet mijn smaak?

primark lente zomercollectie 2018 - roze

primark lente zomercollectie 2018 - 6

Mijn favorieten van de Primark lente- & zomercollectie 2018

Vooral van het gele rek – met een kort, afgeknipt, okergeel denimjack – werd ik blij. En die pastelblauwe sockboots (of de denim-variant) met kittenheel zouden ook niet misstaan in m’n kast. O ja, én een geblokte trenchcoat met groen en grijs. Zie je, Primark zou Primark niet zijn als ik niet tóch nog een paar items op het oog had om komende lente/zomer aan mijn kast toe te voegen.

primark 2018 lente zomer favorieten
Dit zijn dus mijn favorieten zoals bovenstaand benoemd. Van de laarsjes is helaas (vooralsnog) geen prijs bekend.

primark lente zomercollectie 2018 - rood primark lente zomercollectie 2018 - geel primark lente zomercollectie 2018 - 3