Past jouw internet bij je favoriete apps?

Dataverbruik is iets dat ons dagelijks bezighoudt. We willen natuurlijk niet te veel betalen voor ons abonnement. Juist daarom is het belangrijk om je datagebruik goed in de gaten te houden. Zo is het bijvoorbeeld erg handig om te kijken naar hoeveel MB’s je favoriete apps gebruiken. Hierdoor krijg je een beter beeld van welke apps je veel of juist weinig kunt gebruiken.

Gastartikel.

Eén ding is zeker: data verbruiken doen we eigenlijk de hele dag door. Netflix, Spotify, WhatsApp, Instagram and so on. Maar hoeveel MB’s verbruiken jouw favoriete apps nu eigenlijk? En past jouw bundel bij jouw dataverbruik? Als je hierachter komt, dan ga je een hoop geld besparen!

Probeer een prepaid internetabonnement

Wil jij er zeker van zijn dat jij niet te veel geld betaalt voor internet op je telefoon? Dan is prepaid internet van Simyo misschien een goed idee om eens te proberen. Met zo’n abonnement kunt je zelf bepalen hoeveel internet je verbruikt. Je betaalt alleen voor het internet dat je daadwerkelijk opmaakt. Op deze manier bespaar je dus al snel een hoop geld. Maar, dit wil niet zeggen dat het internet niet snel is. Zeker niet het geval. Ideaal als je alleen een beetje appt en soms door Instagram scrollt.

Netflix kijken met een razendsnelle internetverbinding

Vind jij het heerlijk om Netflix te kijken terwijl je bijvoorbeeld in de trein zit? Doet de wifi het niet goed en was het niet mogelijk om de serie te downloaden? Geen probleem! Met mobiel internet van Simyo kun je probleemloos Netflix te kijken. Fijn voor internetjunkies. Zo is het gelukkig toch mogelijk om je favoriete serie te kijken terwijl je onderweg bent. Wist je dat snel internet er ook voor zorgt dat je telefoon sneller is? Internet is namelijk een belangrijke factor voor de snelheid van je telefoon.

Sim only abonnementen vergelijken om zeker te weten dat je goed zit

Wil je zeker weten dat je de juiste aanbieder kiest? Dan is Sim Only abonnementen vergelijken absoluut een must. Op het internet vind je veel handige websites die abonnementen met elkaar vergelijken. Op deze manier weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt en niet teveel betaalt of te weinig MB’s hebt. Jij gaat dus binnenkort na een klein onderzoekje gegarandeerd genieten van de snelste mobiele internetverbinding.