Origineel cadeau voor je man, vriend, broer of vader: persoonlijk bierviltje

‘Vroeger’, toen er nog meer uren in een dag zaten (haha), was ik best attent. Ik stuurde kaartjes op verjaardagen, jubilea en bijzondere gebeurtenissen en vergat zelden belangrijke data. Tegenwoordig, als in: sinds ik 2 businesses run waarbij stressmomentjes niet ongebruikelijk zijn, is mijn geheugen een vergiet wat ‘de minder essentiële’ dingen betreft. Deadlines vergeet ik never. Verjaardagen des te meer. Als ik er dan weer veel te laat achterkom dat er een feestje op de agenda staat of iemand in de watten gelegd moet worden op een belangrijke dag, ben ik echt Koos inspiratieloos wat betreft cadeau’s.

Gepersonaliseerd bierviltje

Nu werd ik door Flyerzone getipt over een origineel cadeautje voor mannen (en vrouwen natuurlijk) dat ik binnenkort sowieso ga inzetten: gepersonaliseerde biertviltjes. Personaliseren is hip, maar het gepersonaliseerde telefoonhoesje, het schort en de koffiebeker met naam kennen we nu wel. Hallo bierviltje! Ik vind bierviltjes bedrukken een topidee als cadeau voor een man die graag een drankje drinkt, maar ook voor een bruiloft of voor een dame die wel van een glaasje wit of rood houdt. Je kunt er bijvoorbeeld een mooi design op laten afdrukken, je favoriete foto of een quote die je inspireert.

 

 

 

Hoe leuk is het om je eigen bierviltjes tijdens een feestje te kunnen neerleggen of je tafel bij visite te beschermen tegen kringen met een zelfgemaakt exemplaar? Voor 75 bierviltjes betaal je zo’n €35. Lekker budgetproof dus voor een origineel en praktisch presentje.

 

 

 

Zelf onderzetters maken

Een nog goedkoper en persoonlijker cadeau maak je zelf! In bovenstaand filmpje zie je hoe je in een paar eenvoudige stappen zelf tegelonderzetters maakt voor vrienden en familie. Een heerlijk project voor als de herfst straks zijn intrede doet. Dat kunnen we ons bijna niet voorstellen met die hittegolf amper achter de rug, toch?