Ontdek met dit boek hoe mooi Zuid-Europa is | ‘On a roadtrip’

Roadtrippen wordt steeds populairder en bij Sunny Cars en mo’media (bekend van de timetomomo (eerder 100%) -reisgidsen) begrijpen ze dat maar al te goed. Wat is er nu fijner dan tijdens je vakantie – met huurauto – op zoek te gaan naar verborgen parels? Dat ene wijnboertje waar alleen de locals komen, dat fijne visrestaurantje met een geweldig uitzicht over de oceaan… Dus sloegen ze de handen ineen voor een boek boordevol roadtripinspiratie.

Genieten van de vrijheid, nieuwe bestemmingen leren kennen en alles op je eigen tempo. Dat is pas vakantie. Met een (huur) auto leer je een land echt goed kennen. Je bent flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt. En je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken.

Maar waar moet je zijn voor die perfecte roadtrip?

On a roadtrip neemt de reiziger mee door Zuid-Europa, met onderweg de leukste plekken om te stoppen, de fijnste hotels en natuurlijk die leuke olijfboer en dat fijne restaurant voor een visje met uitzicht over de oceaan! Het boek helpt vakantiegangers bij het uitstippelen van de perfecte roadtrip voor 6 geliefde bestemmingen in Zuid-Europa: Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Frankrijk en Italië.

In Spanje reis je door Andalusië, in Portugal ga je van Lissabon naar de Algarve en Kroatië verken je langs de kustlijn met een uitstapje naar Plitvicemeren. Natuurlijk ontbreekt Frankrijk ook niet in het roadtripboek: Vanuit Nice bezoek je de Provence en de Côte d’Azur. Ook Kreta en Sicilië sla je niet over en met onze routes ontdek je al snel waarom de eilanden zo geliefd zijn.

Waarom het zo’n leuk (en handig) boek is

Natuurlijk vind je in het boek ook handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt. De routes nemen de reiziger mee langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken om te stoppen. Want de gouden regel bij roadtrippen is: maak lekker veel tussenstops! Fijne zomernummers op de radio, zonnebril op en genieten van dat fijne ‘niets-moet-alles-mag-gevoel’. Want de tijd, die doet er niet toe.

On a roadtrip bewijst dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te vliegen om een fantastische (budgetproof) reis te maken.

Zin gekregen om met On a roadtrip te toeren?

Tot en met 30 november 2018 kun je met een kortingscode uit het boek het aankoopbedrag van On a roadtrip retour ontvangen wanneer je een auto huurt bij Sunny Cars. Met een huurauto van Sunny Cars kun je 100% zorgeloos rondrijden tijdens je vakantie. Je bent standaard all-in verzekerd en kunt rekenen op de allerbeste service. In combinatie met dit boek kun je dus optimaal van je vakantie genieten! Houd ook Budgetproof.nl in de gaten, want ik mag binnenkort een exemplaar weggeven!