Nu ook Søstrene Grene in Utrecht | budgetshoppen in Hoog Catherijne

Ook in Utrecht waait er een frisse wind van Scandinavisch design en ‘hygge’. De Deense budgetproof interieurketen Søstrene Grene opent in Hoog Catharijne haar twaalfde Nederlandse winkel. De nieuwe winkel zal komende vrijdag (13 juli) haar deuren openen aan Clarenburgplein 3.

Naar het werk gaan, zorgen voor de kinderen, het huishouden, rekeningen die betaald moeten worden, koken, sporten en zo zijn er nog vele andere activiteiten die het dagelijkse leven vullen. Voor velen is een pauze dan ook een welkome traktatie. Dit momentje van ontspanning is precies waar het ’t Deense interieurmerk Søstrene Grene om draait.

“Wanneer je door de winkel loopt, ruik je de geur van de houten kisten waarin de meeste producten worden tentoongesteld en de aroma’s van de losse bladthee. Al wandelend door het interieurgedeelte van de winkel, pak je onderweg misschien een vaas of kussen mee, of vind je een stoel om je huis mee op te leuken.

Daarnaast biedt Søstrene Grene een breed assortiment aan wolgaren, decoratief papier en andere doe-het-zelfartikelen. Wellicht vind je er een mooie cadeauverpakking of ballonnen voor een volgend feestje. Ook voor je keukenbenodigdheden en zelfs zoete lekkernijen ben je hier aan het juiste adres. In de Søstrene Grene-winkels wordt niets overhaast en kunt je alle tijd voor jezelf nemen.”

Momenteel zijn er maar liefst meer dan 190 winkels in 16 landen! In Nederland is dit nummer 12.