Niet the real deal: Isabel Marant wedge sneakers

[edit] inmiddels een paar jaar later is Schoenenreus helaas failliet. M’n look a like Isabel Marants hebben inmiddels plaatsgemaakt voor échte Prada wedge sneakers (zie onderstaande foto, maar dan in ’t suede). Wil je de Isabel Marant sneakers look a likes kopen? Dan vind je er genoeg op eBay en AliExpress.

prada sleehak sneakers

Isabel Marant sneakers look a likes

Oude info:
Fan van de Isabel Marant sneaker wedges maar géén fan van het prijskaartje van het origineel? Ren dan nu naar Schoenenreus om een super comfortabele look-a-like te scoren. Nu tijdens de laatste SALE ook nog eens met 50% korting. Ik heb er zelfs over nagedacht om een tweede paar aan te schaffen just in case. Want ze zijn wel érg fijn!

Zoals je ziet heb ik ze al ontelbare keren gedragen en draag ik het derde bandje het liefst niet over de flap. Zo hebben ze de meer de nonachalante look van de originele Isabel Marant wedge sneakers. Ik combineer deze schoenen echt met alles! Broeken, rokjes, shorts. Ideaal! En buiten dat ze super makkelijk te combineren zijn lopen ze ook echt super fijn. Ze zijn helaas niet meer in de webshop te vinden, dus vanuit je luie stoel kun je ze niet meer bemachtigen, maar ik heb ze onlangs nog tussen de sale artikelen zien staan bij een aantal winkels hier in de buurt voor €24,95.

Zeker een bezoekje aan een Schoenenreus winkel waard!