Last minute vaderdagcadeau? Deze cadeaus doen het altijd goed

Of je paps nou wel of geen waarde hecht aan Vaderdag … stiekem vinden alle papa’s het wel leuk als ze niet vergeten worden komende zondag. Trakteer je vader op een lekkere lunch, organiseer een papa-barbecue of verras hem met een persoonlijk cadeautje. Heb je last minute cadeaustress voor Vaderdag? Dit zijn de cadeaus die het volgens Primera altijd goed doen!

Leesvoer

Geen tijd meer om online een cadeautje te bestellen? Eerlijk is eerlijk, je bent wat aan de late kant… Je kunt natuurlijk zelf een leuke kaart schrijven dat de verrassing komende week bezorgd wordt. Ik moet toegeven dat ik dat regelmatig gedaan heb. Wil je liever al echt een cadeautje kunnen geven zondag? Maak dan bijvoorbeeld een mooie mand met lekker leesvoer voor een zonnige dag in de tuin. Denk aan een verzameling tijdschriften, special edition-bladen, puzzelboekjes of zijn favoriete weekendkrant. Kun je gewoon desnoods nog zaterdag shoppen bij de Primera bij jou om de hoek. Extra leuk is het om daar het barbecueboek van Jord Althuizen aan toe te voegen, met de naam van je papa.

Gepersonaliseerd cadeau

Met een tekening kun je misschien nu niet meer wegkomen, maar een persoonlijk cadeau is nog altijd leuker dan een simpel bierpakket uit de supermarkt bijvoorbeeld. Laat een schort bedrukken voor een uitgebreide barbecuesessie met pa of laat een wijnetiket op maat maken. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Gegraveerde glazen doen het ook altijd goed. Sjiek, maar wel betaalbaar.

Ga samen op pad

Mijn favoriete cadeau om te geven – en eigenlijk ook om te krijgen – is een doe-cadeau. Lekker samen op pad. Of het nu een picknick is of een dagje shoppen. Iets doen met de cadeaugever vind ik ieder jaar weer mijn favoriete cadeau. Besteed jij ook graag (wat meer) tijd met je vader? Doe hem bijvoorbeeld een Holland Casino Try Out-pakket cadeau, een bon voor een avondje bios, een dinercadeau, een PODIUM cadeaukaart voor een tof concert of een Primera keuzekaart als je hem zelf wilt laten kiezen.

Kortom, geen paniek! Ook als je nog geen cadeau klaar hebt liggen voor komende zondag komt je vader er niet bekaaid vanaf. Genoeg ideetjes om ook met weinig tijd superattent te zijn. Of lijken ;).

Wat geef jij je vader zondag 17 juni?