Koopjes jagen: een goedkoop valentijnscadeau scoren op Euroknaller.nl de moeite waard?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in best bekend ben in de wondere wereld van online koopjes en veilingsites, maar toen Euroknaller.nl – een site vol dagaanbiedingen – mij benaderde, had ik nog nooit van ze gehoord. Suf zeg, dacht ik toen. Want weer eens wat anders dan Groupon of SocialDeal is wel zo leuk! Zo ontdekte ik laatst HelloSpecial en nu dus Euroknaller.nl. Nieuwsgierig?

Tijd om daar eens wat dieper in te duiken. Hoe werkt het? Zijn de prijzen bijvoorbeeld de moeite waard? Wat maakt deze site anders? En hebben ze leuke cadeaus voor Valentijnsdag?

Hoe werkt Euroknaller.nl?

Elke dag staan er nieuwe dagacties en dagaanbiedingen op de site. Naar eigen zeggen zijn de deals zó scherp dat de kortingen wel oplopen tot 80%. Ze noemen zichzelf dan ook de goedkoopste webshop van Nederland. Je vindt op de site voornamelijk huishoudartikelen, kleding, interieuritems, baby- en verzorgingsproducten. In de eurohoek vind je weer andere koopjes (vanaf een euro dus). O, en er is ook een app. De aanbiedingen staan trouwens de hele dag online voor een vaste prijs, dus je hoeft niet als een razende te bieden.

Wat ik zelf ook wel fijn vind, is dat de meeste producten met PostNL worden bezorgd en dat je makkelijk kunt retourneren en zelfs 14 dagen bedenktijd hebt.

Zijn de prijzen de moeite waard?

Natuurlijk nam ik voor een aantal producten de proef op de soms. Ik ben natuurlijk in eerste instantie rete nieuwsgierig naar die prijzen. Zijn ze wel voordelig? Zo zag ik bijvoorbeeld Esprit Eau de Toilette ‘Your Life’ voor €9, terwijl je dit luchtje op Bol.com voor €14,95 koopt. Maar, eerlijk is eerlijk: er zijn ook sites die het product voor dezelfde prijs als Euroknaller aanbieden. Ik vergeleek ook een Philips scheerapparaat dat bij Euroknaller voor €88 weggaat en bij Philips zelf €99,99 kost. En ik vond een flinke fles Arganolie (van een merk dat ik niet ken) voor €13. 100 ml voor €13. Dat wil je toch direct naar huis klikken? De prijzen zijn dus inderdaad zover ik kan zien goedkoper, maar die 80% korting ben ik nog niet tegengekomen. Wel leuk dat het een mooie mix is tussen A-merken en wat minder bekende merken. Ik ben zelf toch sneller geneigd een A-merk in m’n mandje te gooien. Jij?

Automatisch sparen voor leuke dingen met knalzegels

Wat Euroknaller weer anders dan andere aanbiedingsites maakt, is hun eigen spaarprogramma. Je spaart bij elke aankoop van geselecteerde producten voor knalzegels. En met die knalzegels kun je weer gratis producten uitkiezen. Bij ieder product staat vermeld hoeveel zegels je ontvangt bij je aankoop. Als je spaarkaart vol is, kun je een product uitkiezen uit de knalzegelwebshop. Dat vind ik dan weer leuk bedacht. In die shop zag ik dingen als een JBL-speaker, een Sony koptelefoon, een kofferset, platenspeler of Nespresso-machine. Geen lullige cadeautjes dus maar echt leuke dingen waar je voor wilt sparen.

Goedkope cadeaus voor Valentijnsdag

Ook je cadeaus voor Valentijnsdag kun je dus zeker goedkoper shoppen bij EuroKnaller. Je moet wel net geluk hebben met de dagaanbiedingen, maar op de dag dat ik dit typ, zie ik verschillende bekende geurtjes, een airfryer en arganolie op de site staan. Stuk voor stuk leuk. Voor mannen hebben ze bijvoorbeeld gereedschapsets, truien van Pierre Cardin of een activity tracker. Echt romantische cadeaus zijn het niet … Hoewel: best leuk om samen actief bezig te zijn!

Is EuroKnaller de moeite waard? Dat hangt af van je interesse en de dagdeals, maar zeker leuk om een paar keer per week op te kijken!