Ken je de betaalbare make-up van L.O.V. al?

Enorm verrast was ik toen ik tijdens een persevent ineens oog in oog stond met het ‘grotere zusje’ van essence en Catrice. L.O.V. Cosmetics is hier! Al een tijdje inmiddels, maar het was tot voor kort volledig aan me voorbijgegaan. Ken jij dit mooie budgetmerk al dat exclusief verkrijgbaar is bij Etos?

“Ontdek de make-up van L.O.V, speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen. Of je nu een party look of een natural look voor overdag wil creëren…. L.O.V maakt gebruik van exclusieve en voedende ingrediënten, bevat een SPF en belooft je een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.”

Op de foto boven deze blog zie je 3 van de toppers die ik onlangs heb mogen proberen. Stuk voor stuk fijne producten, maar van de bronzing drops weet ik zeker dat ik ze opnieuw ga kopen als deze zon uit een potje op is.

LOVsun Blurring Bronzing Powder | €14,99

De Bronzing Powder creëert een natuurlijke glans en ruikt heerlijk. Lekker mat, dus oogt natuurlijk zolang je niet te enthousiast smeert.

lov budget makeup - bronzing drops

LOVglow Bronzing Drops | €10,99

De Bronzing Drops kun je los aanbrengen om delen van je gezicht te highlighten of mixen met je foundation voor een opgewekte look. Het zorgt er ook nog eens voor dat je er zonnig en gezond uitziet, dus ik ben fan! In de verpakking lijkt het misschien heel donker, maar zodra je dit op je gezicht uitsmeert, is het heel subtiel.

LOVlicious Caring Volume Gloss | €5,99

Caring volume gloss, is een glanzend glossje die je lippen voller doet laten lijken. Op de foto zie je subtiele rozerode kleur, nummer 140. De gloss heeft een elegante shiny afwerking en verzorgt je lippen tegelijk. Bevat Tsubaki-olie en vitamine E. Plakt wel een beetje.