In 60 seconden verzorgd de deur uit | Catrice ‘Gone in 60 seconds’

Ik ben niet van het type ‘natural beauty‘. Zonder make-up de deur uit doe ik zelden. Een lijntje onder m’n ogen en wat bronzer en concealer doen wonderen. Ik ben niet vaak langer dan 10 minuten bezig, maar in no time verzorgd de deur uit kunnen vliegen klinkt toch wel heel fijn. Me in 60 seconden opmaken met deze 5 producten van CATRICE… Kan het?

1 minuut make-up

Met de stopwatch erbij probeerde ik het uit. Wenkbrauwgel, oogschaduw, mascara en blush … ze gingen er als een razende op. Maar die Pure Pigments Lip Lacquer was nog wel even een uitdaging gezien de hoeveelheid pigment. Extra belangrijk dat je binnen de lijntjes kleurt dus.

Heb ik het gehaald in 60 seconden? Nope. Maar dat kwam echt doordat ik de lipstick netjes wilde aanbrengen. Ik denk dat een beetje oefening zeker kunst baart en ik binnenkort met deze onderstaande producten binnen een minuut ready ben om de deur uit te zoeven.

Rock Couture Extreme Volume Mascara Lifestyleproof 24H | €3,99

Jouw ‘partner in crime’ voor elke dag! Deze diepzwarte, waterproof mascara geeft wimpers extreem veel volume en is tegelijkertijd sport- en transpiratiebestendig.

Pure Pigments Lip Lacquer | 020 Rosie’s Peony | €3,99

Een lipgloss met intense dekking en een trendy, nat glanzende finish. De smalle tip maakt het nauwkeurig aanbrengen extra gemakkelijk.

Stylo Eyeshadow Pen | 020 G’Old Mc Donald | €3,99

Kleur, glans en langhoudendheid: deze oogschaduw pen heeft het allemaal. Ideaal voor on-the-go. De romige textuur is gemakkelijk aan te brengen met de ronde tip en de dekking kan worden geïntensiveerd na elke applicatie. Dit is er echt eentje voor als je de hele nacht wilt dansen en iets wilt wat top blijft zitten. Zelfs na een douchebeurt had ik nog oogschaduw op, haha.

Matt To Cheek Blush Stick | 020 Peach Fiction | €4,59

De langhoudende crème-tot-poeder-textuur is makkelijk te blenden en versmelt met de huid.

Lash & Brow Designer – Shaping & Conditioning Gel | €2,99

Een absolute musthave: perfecte wimpers en wenkbrauwen! Met de CATRICE Lash & Brow Designer kun je je wimpers en wenkbrauwen in vorm brengen. Het ingrediënt panthenol biedt de haartjes ultieme verzorging. De transparante en sneldrogende gel zorgt voor een natuurlijk ogende finish en is extra langhoudend.