Haarlem Hotspot: Libelle Beach Café

Excuse me voor de barslechte telefoonfoto’s, maar zo hebben jullie wel een idee

Als ik aan Libelle denk dan denk ik aan ‘moeders’ en een beetje ‘geitenwollensok’. Jij? Als het Libelle Beach Café 50 meter van je huis opent dan moét je wel even kijken toch? Zo ik dus ook. Mééén, wat was ik verrast. Aan het einde van de straat waar ik woon zit nu tijdelijk deze Libelle pop-up shop. Helemaal NIETS geitenwollensok, maar juist knus, leuk en héél divers. Het café is eigenlijk een winkel, een restaurant/brasserie, een bibliotheek, een werkplek en een workshopruimte in één.

Gewoon een heel fijn plekje om:

  • Onder het genot van een vers sapje of een lekker taartje bij te kletsen met je vriendinnen
  • Te werken: er is wifi!
  • De leukste hebbedingetjes te shoppen
  • De hele middag Libelle’s te lezen
  • Een super budget (of gratis) workshop te volgen: o.a. portretfotografie, sjaals bestempelen en kleding pimpen

Helemaal leuk! Echt!

Waar? Zijlstraat 76 in Haarlem

Wanneer? tot 11 oktober

 

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips: