Gratis auto huren? Win €150 autohuur-tegoed!

Roadtrips zijn m’n lievelingsvakanties. Vroeger vooral als bijrijder, tegenwoordig vind ik het minstens zo leuk om zelf ook achter het stuur te kruipen om van hot naar her te toeren. Zo sjeesde ik dit jaar met een 4×4 door Namibië, Botswana en Zimbabwe én onlangs reed ik met een Sunny Cars huurautootje (Fiat 500) naar de mooiste plekjes van Sicilië.

Fiatje met zonnedak via Sunny Cars.

Heerlijk vrij met een huurauto

De ultieme vrijheid van een all-in huur auto gun ik jullie ook! Dus sloeg ik de handen ineen met Sunny Cars om 1 van jullie te verrassen met €150 autohuur-tegoed. Bijvoorbeeld om er komende herfstvakantie lekker op uit te gaan met je liefde of bff. Je kunt het tegoed bijleggen voor een weekje roadtrippen, maar voor een midweekje of weekendje heb je meestal (afhankelijk van de bestemming) aan €150 genoeg om helemaal gratis de auto te huren.

Auto huren winnen?

Het is heel simpel! Laat onder deze Instagram-post van Budgetproof weten met wie jij graag op roadtrip gaat. Like je Sunny Cars op Instagram, dan maak je extra kans om te winnen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

https://www.instagram.com/p/BorvqE2Cv_D/?taken-by=marloesbudgetproof