Etos’ nieuwe wellnesslijn: Journey of Beauty

Hij ligt inmiddels alweer een tijdje in de winkel: Etos’ nieuwe wellnesslijn – Journey of Beauty. Na de producten meegenomen te hebben op vakantie – want: tijd voor verwennerij – kan ik je zeggen dat ze meer dan goedgekeurd zijn. Budgetproof én badkamerproof, want ze staat ook nog leuk en hip op het randje van het bad. Maar, Etos’s Botanical Boost blijft ook nog favoriet hoor! Kortom, probeer gewoon beide.

De nieuwe wellnesslijn is geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw Zeeland en Hawaï, en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen. Met een luxe (maar budgetproof) collectie bad-, douche-, hand- en bodyproducten als resultaat. Er zijn 4 verschillende varianten:

  • African – Marula oil & Baobab
  • Nepalese – White tea & Rice
  • New Zealand – Manuca honey & Beeswax
  • Hawaiian – Guava & Pineapple

Wat doen ananas en guave voor je huid?

Ik nam de producten uit de exotische en zonnige Hawai-lijn met guave en ananas die je tropische energie beloven. Guave bevat een hoge concentratie vitamine C, maar ook ook vitamine A. De extracten van deze vrucht dragen ook bij aan de vochtregulatie van je huid. Ananas-extract bevat van nature fruitzuren die de huid op milde wijze exfoliëren, voor een stralende huid.

Wat Etos zelf zegt over de Hawaiian-lijn

“You had me at aloha! Het woord ‘aloha’ neemt je al meteen mee naar de zonovergoten stranden en het weelderige groene regenwoud van Hawaï. Duiken in kristalhelder water; oog in oog met scholen vol vissen in alle mogelijke kleuren. Om vervolgens de dag te eindigen met een heerlijke Mai Tai en een fantastische zonsondergang. Aloha staat bekend als groet, een vaarwel en een manier om liefde te uiten, maar het is meer. Het is een way of life. Letterlijk betekent het ‘het vreugdevol delen van het leven’. Meer dan duizend jaar geleden kwamen Polynesische reizigers aan op deze eilandengroep en namen daarmee ook hun ‘aloha spirit’ van liefde, vrede, goedaardigheid en compassie mee. Een levenswijze die nu, nog altijd, kenmerkend is voor de Hawaiiaanse cultuur.

De paradepaardjes uit de Hawaiian Guava & Pineap- ple lijn zijn – zoals de naam al aangeeft – guave en ananas, twee zoetsappige vruchten boordevol vitamine C. De heerlijk verfrissende producten zijn daarnaast verrijkt met provitamine B5 en E en geven je een energieke boost. De zoete exotische geur maakt de tropische beleving compleet.”

Bodylotion Hawaiian Guava & Pineapple | €3,99 (150 ml)

Deze verzorgende bodylotion trekt snel in, hydrateert intensief en laat een subtiele exotische geur achter op de huid.

Showerjelly Hawaiian Guava & Pineapple | €3,29 (250 ml)

Rise and shine met de zacht schuimende showerjelly. Een heerlijke frisse oppepper voor onder de douche die je huid weer laat stralen.

Ook verkrijgbaar in dezelfde lijn:

  • shower oil | €3.99 (200 ml)
  • shower foam | €3,99 (200 ml)