Een Moederdag-kaart zegt vaak meer dan een budgetcadeau

Binnenkort is het weer Moederdag, de perfecte gelegenheid om een kaartje te sturen. Stuur je moeder een kleine verrassing van grote waarde op 12 mei. Zet haar in het zonnetje met een persoonlijke kaart die voor veel mama’s meer waard is dan budgetcadeau zoals een chocoladereep of bosje bloemen.

Schrijf een kaartje voor mams

Persoonlijke kaartjes of brieven worden steeds unieker. Nog maar weinig mensen nemen er de tijd voor. Moederdag is een ideaal moment om op papier te zetten waarom je je moeder zo waardeert. Schrijf een hartverwarmende moederdagkaart.

Moederdag is natuurlijk voor alle vrouwen die liefhebben zoals een moeder. Aarzel niet om een kaart te sturen naar een vrouw – anders dan je moeder –  die belangrijk is in je leven.

Wat schrijf je op een moederdagkaart?

Deel een favoriet herinnering, schrijf op wat je het leukste aan haar vindt of waarom jouw mama zo speciaal is. Als je echt flink wilt uitpakken, trommel je het hele gezin op om een mooie kaart te schrijven en die tijdens een ontbijt op bed aan haar voor te lezen.

Als de relatie met je moeder gecompliceerd is, voel je dan niet verplicht om de boodschap complimenteuzer te maken dan je je voelt. Focus je op het positieve en de waarheid. Je kunt ook gewoon een kaartje sturen dat je aan haar denkt.

Een moederdagkaart is niet alleen heel persoonlijk, maar ook goedkoop. Zo houd je budget over om je moeder gedurende het jaar bijvoorbeeld eens spontaan te verrassen met een activiteit of cadeautje. En niet omdat het ‘moet of hoort’ op Moederdag.

Tover een kaart om in een tegoedbon

Een mooie kaart is ook bij uitstek geschikt om zelf om te toveren in een tegoedbon. Bijvoorbeeld voor een ‘dagje vrij’, ‘het huis voor zichzelf’ of een leuk uitje samen. Van een fotokaart kun je de allermooiste zelfgemaakte tegoedbonnen maken.

Tip voor jonge vaders: voor moeders in jonge gezinnen is het bijvoorbeeld heerlijk om het huis een dagje voor zichzelf te hebben of precies te doen waar ze zelf zin in heeft: van yogales tot de hele dag in pyjama lopen, Netflixen of een massage boeken. Kom ’s avonds terug met een complete maaltijd en zoiets simpels maakt de dag al onvergetelijk. Doe moeders zo’n dag cadeau door dit op een lief kaartje te schrijven.

Moederdag cadeautip

Last minute Moederdag-cadeau

Bij Kaartenhuis is een moederdagkaart uitzoeken of zelf maken niet alleen leuk, maar ook goedkoop. De goedkoopste optie zelfs. Én ideeal als last minute oplossing. Bestel je de kaart voor 19:30 uur, dan gaat hij dezelfde dag nog op de bus. Dit vanzelfsprekend zonder extra kosten! Ontdek waarom ‘de mooiste kaarten voor de laagste prijs’ de slogan is van Kaartenhuis en maak een gratis account aan om aan de slag te gaan met een kaart voor je mama.