Een crème of spray tegen milieuvervuiling en blauwe straling? | Kruidvat Skin Science Daily Defense

Kruidvat stoffig? Nee man, Kruidvat laat weer opnieuw zien dat ze best wel vooruitstrevend zijn met hun Skin Science Daily Defense. Anti-vervuiling-producten zijn nu namelijk helemaal ‘een ding’. En daar is Kruidvat met deze lijn! De Skin Science Daily Defense collectie zorgt er namelijk voor dat je huid goed wordt beschermd tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling, UV-stralen, IR-licht (infraroodlicht) en blauw licht van een beeldscherm. Een spray die je beschermt tegen het licht van je computer? Daar moest ik stiekem wel een beetje om gniffelen, maar het ligt nu in de winkel!

De nieuwe lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, gezichtsmist en kleimasker. De face mist is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van blootstelling aan blauw licht van apparaten.

Skin Science Anti Pollution Day Cream | €5,49

Deze dagcrème verstrekt de natuurlijke weerstand van de huid. Met de innovatieve Pollution Technology met SPF 20 wordt de natuurlijke weerstand van de huid versterkt en bescherming geboden tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. De Skin Science Detoxifying Night Cream helpt de huid ontgiften en de (on)zichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen te herstellen. Het resultaat: een frisse en stralende huid.

Gebruiksaanwijzing: Elke ochtend aanbrengen op gezicht, nek en decolleté na het reinigen van de huid.

Onafhankelijke testen wijzen na 4 weken uit:

 • Versterkt de huidbarrière.
 • Vermindert de schadelijke effecten van oxidatieve stress op de huid.
 • Vermindert rimpels tot 15%.

Skin Science Detoxifying Night Cream | €5,49

Kruidvat Skin Science Detoxifying Night Cream helpt de huid ontgiften en de zichtbare en onzichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen, te herstellen. Een krachtig antioxidant-complex met breed spectrum vult de antioxidant reserves van de huid aan, herstelt het huideigen anti-oxidatieve vermogen en helpt de huid regenereren gedurende de nacht. Gecombineerd met hydraterende bestanddelen zodat de huid iedere dag beschermd is tegen het vroegtijdig ontstaan van lijntjes en rimpeltjes. Het resultaat: een zuivere en stralende huid.

Gebruiksaanwijzing: Elke avond aanbrengen op gezicht, nek en decolleté na het reinigen van de huid.

Onafhankelijke testen wijzen na 4 weken uit:

 • Ondersteunt het regeneratieproces gedurende de nacht.
 • Versterkt de natuurlijke weerstand tegen schadelijke vrije radicalen.
 • Bevordert het vochtgehalte van de huid na 8 uur tot 57%.

Skin Science Advanced Protection Face Mist | €5,49

Kruidvat Skin Science Advanced Protection Face Mist is een fijne nevel die een onzichtbaar laagje op de huid creëert om haar te beschermen tegen de zichtbare en onzichtbare schadelijke effecten van verontreinigende deeltjes in het milieu. Blue Light Protection Technology beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van oxidatieve stress die ontstaat bij blootstelling aan blauw licht van computers, smartphones, televisie en tablets. De verfrissende nevel met plantaardig antioxidant-complex geeft directe hydratatie, verkwikking en is gemakkelijk altijd en overal te gebruiken. Het resultaat: een direct voelbaar en zichtbaar stralende huid.

Gebruiksaanwijzing: Naar behoefte meerdere malen per dag aanbrengen, met gesloten ogen, op gezicht, nek en decolleté. Geschikt voor toepassing over dagcrème, make-up of nachtcrème.

Onafhankelijke testen wijzen na 4 weken uit:

 • Versterkt de weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht (HEV).
 • Bevordert de natuurlijke weerstand tegen schadelijke vrije radicalen.
 • Verbetert het vochtgehalte van de huid in 2 uur tot 50.

Skin Science Intense Purifying Clay Mask | €5,49

Dit masker reinigt de huid intensief van invloeden van buitenaf. De zelf-verwarmende werking opent de huidporiën waardoor de natuurlijke ingrediënten een grondige en diepgaande werking kunnen leveren. Actieve kool werkt als een magneet en onttrekt poriën-verstoppers aan de huid, witte klei heeft een sterk absorberende werking op verontreinigende deeltjes uit het milieu en een teveel aan talg en groene thee, van nature rijk aan antioxidanten, helpt vrije radicalen neutraliseren. Het resultaat: een comfortabele en stralende huid.

Gebruiksaanwijzing: 1 tot 2 keer per week een ruime hoeveelheid aanbrengen op een gereinigde huid. Vermijd contact met de ogen en lippen. Zacht op de huid inmasseren in opwaartse beweging en gedurende 10 minuten laten inwerken. Afspoelen met ruim lauwwarm water. Het masker kan roodheid veroorzaken op de (zeer) gevoelige huid.

Onafhankelijke testen wijzen na 4 weken uit:

 • Bevordert een gladde huid.
 • Diep reinigende werking.
 • Verbetert het huidcomfort.

Kruidvat heeft de producten ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en ze zijn onafhankelijk getest. De  producten zijn speciaal op elkaar afgestemd en ideaal om in combinatie te gebruiken voor een optimaal resultaat.

De Kruidvat Skin Science Daily Defense producten kosten €5,49 en zijn nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen op via de website.