Cadeautip: LÕU.YETU x L’OCCITANE | cadeautje voor jezelf bij besteding van €15

Wat is leuker? Cadeautjes geven of cadeautjes krijgen? Gelukkig hoef je bij L’OCCITANE niet te kiezen! Als je nu producten aanschaft met een minimale waarde van €15, krijg je er een superleuk cadeau (voor jezelf of iemand anders) bij. En dit L’OCCITANE x LÕU.YETU-setje is móói!

LÕU.YETU x L’OCCITANE 3

Gratis gouden ringenset bij aankoop van L’OCCITANE-producten

L’OCCITANE is sowieso ideaal cadeaumateriaal! Die adventkalender is fantastisch, maar redelijk prijzig. Wat dacht je van zo’n supertoffe kerstbal gevuld met mini’s? Zó leuk! Of shop gewoon je ‘reguliere’ favo’s. Zo is de cherryblossom- en verbene-lijn bij mij al flinke tijd favoriet! Goed. Bij aankoop van €15 krijg je er dus nu gratis een supermooie gouden ringenset (van 3) bij van het sieradenmerk LÕU.YETU. En het komt zó mooi verpakt: in een katoenen zakje dat weer in een supermooi doosje zit, samen met 2 mini-handcrèmes. 10 ml Rose Hand Cream en 10 ml Shea Butter Hand Cream. Met de looks van je handen zit het dus wel snor! Hou jij dit cadeau zelf of pak je ’t bij je andere cadeautjes in? Kan allebei.

LÕU.YETU x L’OCCITANE 1

Het L’OCCITANE x LÕU.YETU-setje scoor je trouwens zowel in de boetieks als online. Gebruik voor een online aankoop de code LOUYETU.

3 ringen met écht gouden laagje

De ringen zijn trouwens verstelbaar in grootte en hebben een klein laagje goud. Geen groene vingers dus door koper dat ergens doorheen komt piepen. Ik vind de ringenset echt prachtig! Alleen daarvoor wil je al naar de winkel snellen. Helemaal klaar voor de feestdagen. Een feestelijk rokje, kersttrui en een paar glittersokken erbij en je bent ready to go.

LÕU.YETU x L’OCCITANE 4

Ik ben alleen maar meer nieuwsgierig geworden naar wat voor moois er nog meer de Parijse werkplaats van LÕU.YETU verlaat. Want: mooie gouden creaties voor een betaalbare prijs, daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen.

*De aanbieding is nu geldig zolang de voorraad strekt in de deelnemende L’Occitane-boetieks (kijk op nl.loccitane.com/boetieklijst) en op loccitane.nl met de code LOUYETU.

LÕU.YETU x L’OCCITANE 2