Budgetproof Instagram week 8 & 9

Tijd voor een persoonlijke touch op Budgetproof.nl. Misschien vinden jullie het ook leuk om meer over mij te weten te komen? Hier daarom mijn eerste Instagram verzameling van de afgelopen twee weken. Budgetproof kun je hier vinden op Instagram.

♡ Ik probeerde een nieuwe methode uit om glitternagellak er af te halen & het werkt! ♡ De glitteronderbroek van H&M waar ik al eerder over schreef. ♡ Fluor groene nagellak van Primark. ♡ Deze vrolijke bijpassende schoentjes kwam ik bij Action tegen, maar ik nam ze niet mee naar huis. ♡ Dit t-shirt kocht ik wel bij Action. ♡ Een retweet van Schoenenreus. Altijd leuk! ♡ Het uitzicht vanaf ons vakantiehuis. Paar honderd meter vanaf de piste. Super fijn! ♡ Hoi, vanuit Kaltenbach. ♡ De laatste dag lunchte ik met m’n vriendje bij een 5 sterren hotel en daar stond deze mooie gouden fles die ik graag mee naar huis had willen nemen. ♡ Dit jasje van Primark met camouflageprint staat op het verlanglijstje voor m’n verjaardag. ♡ Ik ging weer eens op sollicitatiegesprek (2e gesprek bij zelfde bedrijf) en dit was mijn outfit. ♡ M’n arme Orchidee heeft het niet overleefd.