Bucketlist | overnachten in een pistebully

Het wintersportseizoen loopt bijna ten einde, maar ik wil ‘m toch even delen. Al is het maar alvast voor volgend jaar dan. Dit is er eentje voor op je bucketlist. Mijn bucketlist sowieso! In La Plagne (Frankrijk) kun je namelijk overnachten in een pistebully. Vergeet een ‘saaie’ hotelkamer! Wie wil er nou niet zo onder de sterren – midden op de piste – in slaap vallen? Yes please!

Beeld: La Plagne.

Een Franse hotelkamer in een pistebully

Ik heb best wat grappige, bijzondere en vreemde hotelkamers voorbij zien komen in mijn tijd als blogger, maar deze hotelkamer in een pistebully staat bij mij toch echt wel bovenaan het lijstje om zelf uit te proberen. Een luxe suite met een queen-size-bed, verrassingscadeautje, macarons, een ‘love box’ én een bubbelbad op 2.400 meter hoogte omringd door indrukwekkende bergtoppen.

Beeld: La Plagne.

Wat kost slapen in een pistebully?

Ja, daar komt ‘ie: echt goedkoop is het niet. Daarom staat ‘ie ook op de site als een bucketlistdingetje dat niet uit te drukken is in geld, en niet als budgettip. Met z’n tweeën betaal je €320 voor een nachtje in dit gevaarte op de piste. De prijs is wel inclusief:

  • Privévervoer in een Jaguar met chauffeur vanuit La Plagne naar Plagne-Bellecôte.
  • Een ritje in een pistebully (heb ik 2x eerder mogen doen en is echt top!).
  • Ontbijt met croissantjes en chocoladebroodjes en koffie.
  • Een badkamer (ja, echt).
  • Wifi (want ja, zoiets moet je natuurlijk gelijk met de rest van de wereld delen).