Asos korting: studenten shoppen 10% goedkoper

Tijdens mijn studententijd (en vaak nog steeds) was Asos mijn online lievelingswinkel der lievelingswinkels. Urenlang kon ik heel hebberig alles in mijn mandje klikken. Om dan na uren in de krochten van de sale-hoek rond te hangen tot de conclusie te komen dat ik meer dan €500 aan schoenen, jassen, jurkjes en accessoires bij elkaar had geklikt en dat echt niet kon betalen. Lang leven studentenkorting bij Asos, want dat betekent meer fashion voor je geld! Met een simpele registratie krijg je 10% korting tot je afstuderen. Ik vertel je hoe …

Asos studentenkorting

Als je nog student bent kun je een studentenkortingscode aanvragen via dit formuliertje. De code die je dan ontvangt is geldig tot je afstuderen. Hell yeah! Kom maar door met die eindeloze shopsessies. Studenten hebben het budgetwise al zwaar genoeg, dus extra fijn dat je nu als student goedkoper kun online shoppen bij Asos. En, ze geven ook duizenden kortingscodes weg waar tot 80% korting mee kan ontvangen! Yes please.

Korting bij Asos met je studentenmail

Hoe werkt het precies? Het is echt supersimpel. Het verloopt allemaal via je studentenmail. Sjoemelen zit er dus niet in. Geloof me, er zijn genoeg mensen die het voor je hebben geprobeerd. Het werkt alleen met een studentenmailadres. Registreer je hier voor je persoonlijke kortingscode en je kunt je volgende bestelling lekker met korting afrekenen.

Goedkoper bij Asos winkelen in andere valuta of taal

Budgettip! Probeer ook eens bij Asos of je misschien goedkoper uit bent als je via de Engelse site afrekent. Ik switch regelmatig tussen talen en valuta om te checken wat de goedkoopste optie is. Soms scheelt het wel €10 per item!