7 type schoenen die deze lente en zomer niet in je kast mogen ontbreken

Loop je met de trends weg? Dan zijn dit 7 type schoenen die dit voorjaar (en de zomer) niet in je garderobe, of eh schoenenkast, mogen ontbreken. Van cowboyboots tot zomerse laarsjes en felgekleurde sandalen. Ik zet 7x trendy schoenen voor je op een rij waarmee je de plank nooit kan misslaan.

Beeld: Sacha.

Gekleurde sandalen

Kies een kleur, mag elke kleur zijn: sandalen in levendige tintjes nemen Instagram deze zomer over. Van fel, zonnig geel tot ’80s-geïnspireerde blauwgroen en fuchsia, er zijn lekker veel kleuren om uit te kiezen.

Muiltjes

Van open sandalen tot pumps met gesloten teen, muiltjes komen dit seizoen in alle vormen en kleuren. Of je ze nu draagt onder een spijkerbroek of een luchtig zomerjurkje, de trend kun je op eindeloze manieren combineren.

cut out boots zomer

Cut-out laarsje

Uit dit lijstje is dit toch wel mijn grote favoriet. In Nederland hebben we niet altijd warm zomerweer, dus draag ik graag mijn laarsjes gewoon door. Als je dan een semi-zomers exemplaar hebt met wat luchtige cutouts, dan kunnen die prima voor een Nederlandse zomer. Zelfs op vakantie rockte ik ze onder een jurkje met blote benen. Echte winnaars wat mij betreft, de biker boots met cut-outs die ik van Sacha kreeg.

Kitten heel

Schrijf de klassieke pumps of laarsjes met kitten heel nog niet af. De trend voelt weer helemaal als nieuw en fris als je een wit exemplaar voor de zomer aan de voeten schuift.

Beeld: Sacha.

Futuristische dad sneaker

Met dikke zolen en een tikkie apart. Zo hebben we onze sneakers graag in 2018. Louis Vuitton liet met de Arclight sneaker al zien hoe het moet en de Balenciaga Triple S sneakers waren in razend tempo uitverkocht. Geen wonder dat je ze tegenwoordig ook bij veel high-street-winkels spot, zoals Sacha.En voor wie niet zo in to sandalen is, contrasteren een paar dad sneakers heerlijk met je zomerse jurkjes en rokjes

Cowboy boots

Cowboyboots zijn heerlijk voor de periode waarin de zomer nog aan ’t opwarmen is totdat ‘ie echt full on begint te shinen in de zomer … Maar ook in de zomer zul je nog genoeg kilometers maken op je cowboylaarsjes. Vooral tijdens de festivalmaanden.

Beeld: Sacha.

Witte schoenen

Ook dit jaar blijft de mode-industrie dol op witte schoenen. Deze zomer zijn het de Tipex-witte (haha) sandalen en open laarsjes die je veel zult zien.