5 budgetproof basic tops die alles in je lentegarderobe mooi samenbrengen

Hoe vaak overkomt het jou dat je je realiseert dat je garderobe een top mist die perfect past bij je nieuwe broek of rok en die je fijn kan dragen op een jasje? Nou, bij mij is dit bijna dagelijks. Ik heb zóveel kleding. Maar eigenlijk te weinig basics die mijn lentegarderobe mooi samenbrengen. Dus ging ik op zoek naar 5 perfecte, budgetproof basic tops.

Je garderobe ‘fixen’ met de perfecte, budgetproof basic tops

Hoe kun je nou niets hebben om aan te doen, terwijl je kasten uitpuilen? Soms denk ik dat een nieuwe opvallende top het probleem wel oplost, maar feit is: een kast vol statement-tops is nutteloos als je geen basic kledingstuk hebt om je outfit ‘bij elkaar te brengen’. Kijk maar naar elke streetsyle-look de garderobes van je lievelings-fashionista’s: meestal dragen ze basic tops en maken ze een echte statement met een broek, jas of rok. Of soms ook met schoenen en de tas.

Goed. Daar ben ik inmiddels achter dus. Ik ben van plan m’n garderobe te ‘fixen’ door mezelf een paar basic tops cadeau te doen bij alle glitterbroeken en ruitjes- of felgekleurde jassen die ik dit jaar heb verzameld. Komt dit je bekend voor? Ga dan samen met mij op zoek naar deze 5 basic toppers.

budgetproof basic tops
Bron beeld: 1. Zara 3. Mango 2, 4, 5 H&M.

Deze ‘goedkope’ basic tops maken je garderobe compleet

1. Een dunne of luchtige trui – €25,95 (Zara)
2. Een basic longsleeve – €9,99 (H&M)
3. Die superromantische blouse – €49.99 (Mango)
4. Dat stoere overhemd – €14,99 (H&M)
5. Het perfecte streepjesshirt – €6,99 (H&M)