Manipura waterfles met kristal | welke steen past bij jou?

De Rock Your Water waterflessen met kristal van Manipura Malas brengen je drinkwater direct in contact met helende kristallen die reinigen, opladen en inspireren. Wil je jouw water ook in een edelsteen-elixer omtoveren maar weet je niet welke steen je moet kiezen? Vind uit welke van de 6 edelstenen bij jou past! Jouw match gevonden? Scroll naar onder om je waterfles met korting te shoppen. Lekker budgetproof.

Waterfles met amethist

De amethist staat voor wijsheid, inzicht en spiritualiteit. Het is dan ook een kalmerende steen – ideaal voor meditatie en het bevorderen van sereniteit. Een amethist helpt de balans te bewaren tussen hart en verstand. Het stimuleert emotioneel evenwicht en mentale helderheid. Handig voor een drukke geest of een turbulent hart

Waterfles met rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van liefde die liefheeft onafhankelijk van de omstandigheden, tijd of ruimte. Rozenkwarts opent je hartchakra waardoor helende energie door je lichaam kan stromen. Deze steen werkt vooral goed voor onopgeloste emotionele blokkades en woede, stress, angst of wrok. Het helpt het lichaam van dergelijke spanningen te bevrijden en maakt ruimte voor een frisse start.

Waterfles met bergkristal

Bergkristal staat bekend als de helende steen. Het heeft het unieke vermogen om energie te absorberen, vrij te geven en te regelen. De steen is zo krachtig, dat hij eigenlijk super-multifunctioneel is. Hij werkt voor verschillende klachten, zowel fysieke en mentale al emotionele klachten. Het bevordert inspiratie en creativiteit en helpt je ruimte in je hoofd creëeren.

Waterfles met citrien

Citrien is een edelsteen die mentale helderheid, zelfvertrouwen en wilskracht verbetert. Omdat de steen zelfvertrouwen, geluk en positieve energie met zich meebrengt, helpt hij ook angsten te elimineren. De steen staat in verbinding met de Manipura-chakra (zonnevlecht) en helpt bij het vinden van je levensdoel.

Waterfles met obsidiaan

Zwarte obsidiaan is een krachtige, reinigende steen. Gemaakt door afgekoeld lava, zorgt hij ervoor dat je energie kan gronden en staat het bekend als een verkoelende steen. Obsidiaan is een aardsteen, direct verbonden met je wortelchakra. Hij staat bekend als de psychische beschermingssteen en ontdoet je aura van negatieve energie.

Waterfles met rookkwarts

Rookkwarts is een beschermende steen die op vele niveaus voor verbinding met de aarde zorgt. Het is een uitstekend tegengif voor stress en absorbeert negatieve energie. Deze steen helpt bij het oplossen van problemen, het stabiliseren van emoties en het wegnemen van woede. Rookkwarts staat ook bekend als reinigingssteen die alle andere kristallen reinigt en oplaadt. Hij helpt dan ook bijzonder goed tegen straling en elektromagnetische energie.

Shop je waterfles met kristal met 10% korting

De waterflessen met kristal starten bij € 69. Een flinke duit, maar wel een mooie investering in jezelf én goed voor het milieu. Een deel van de opbrengst gaat ook terug naar het behoud van de aarde. Rock Your Water en bestel een fles voor jezelf of geef ‘m cadeau. Met de kortingscode BUDGETPROOF10 krijg je 10% korting op je bestelling. Deze code is geldig tot 31 juli 00:00 uur. De korting geldt op alle producten op manipuramala.com maar werkt niet in combinatie met bestaande acties op de site.