Kerstballen Action 2020: de leukste goedkope kerstballen

Nu we onze foute kersttrui voor Kerstmis 2020 alweer kunnen uitzoeken, kunnen de kerstballen niet uitblijven! Het lijkt wel alsof de kerstpret ieder jaar eerder begint… Bij ons thuis (bij m’n moeder bedoel ik dan) is er niets veranderd. De kerstboom komt er past last minute in. Sowieso ná Sinterklaas, maar vaak pas een weekend van tevoren. En al jaren met dezelfde gouden ballen en strikken.

Goedkope kerstballen van Action: kerst 2020

Nu was ik dus afgelopen weekend bij Action en toen stonden mensen al heel enthousiast goedkope kerstballen in te slaan en lekker tegen elkaar te kletsen over hun boom. Gezellig! Nog niet het volledige kerstballen-assortiment ligt in de winkel, maar er is wel al veel keus! Van klassieke rode kerstballen tot classy witte ballen en bijzondere, gekke kerstballen: denk aan tijger/luipaard, marmer kerstballen en heel veel glitters.

Luipaard kerstballen, velvet ballen en glitter-ornamenten: wat kies jij?

De échte crazy kerstballen zoals de poodles met glitterokjes heb ik nog niet gespot, maar tijdens mijn kantoordagen op het hoofdkantoor heb ik wel hele andere toffe kerstballen langs zien komen. Echt van die ballen waar je halsoverkop verliefd op wordt en je direct voor je ziet in jouw perfecte kerstboom. In mijn geval zo’n boom met een combinatie van allerlei verschillende (goedkope) ballen en ornamenten.

Mijn hart gaat dit jaar toch wel sneller kloppen van de marmeren kerstballen, ballen met luipaardprint en ornamenten met jungleprint. Luipaardballen in de kerstboom. Wie wil dat nou niet?! En hallootjes, heb je die over the top glitter-kerstballen gezien? Geweldig! Die vliegen wel de winkel uit (geloof mij – ik kan het weten), dus wees er snel bij.

Ik zag trouwens in de winkel ook nog wat kerstdecoratie die ik vorig jaar ook heb zien liggen. Dus mocht er nou vorig jaar iets gesneuveld zijn dat je wil aanvullen, de kans is dat ze jouw kerstballen van vorig jaar ook nog hebben.

En laten we de sets natuurlijk niet vergeten. Leuk als je je boom juist stijlvol wilt aankleden in een kleur of wat budgetproof opvulling zoekt in een bijpassend kleurenthema.

Hoe kleed jij je woning aan voor kerst?

Prijzen zijn zoals je van Action gewend bent: goedkoop! Luxe ballen kosten tussen de €0,80 en €0,99 cent per stuk (met een enkele uitschieter naar €1,99). Sets en hele dozen shop je vanaf €0,99.

Ps. Zelf heb ik trouwens pas sinds vorig jaar een kerstboom. Ik woon nu immers niet meer in een propvolle studio van 25m2. Toen ik nog geen boom had, toverde ik iedere kerst m’n kaarsjes, glitterballen, kerstposters én m’n rendier met glittergewei (DIY) tevoorschijn. Zo creëer je ook een ultieme kerstsfeer zonder boom.

Hoe kleed jij je woning aan voor kerst?

5 thoughts on “Kerstballen Action 2020: de leukste goedkope kerstballen

  1. Oeh leuk! Vooral de mintgroene exemplaren vind ik érg mooi. Ik heb vorig jaar van vorig jaar nog witte en gouden kerstballen, denk dat dat erg mooi gaat staan.

  2. Ik heb een bonte boom met alles wat ik en de kinderen (vooral) hebben verzameld qua rare kerstballen in de afgelopen jaren, van badeendjes tot ballerina’s tot krokodillen tot adidas kerstballen alles hangt erin. Vrolijke boel dus. Ik koop eigenlijk elk jaar wel 1 of 2 ballen (er valt altijd wel weer wat kapot) maar inderdaad na de sint erin vaak wel al op 6 December want wij vieren verder geen sinterklaas.

Comments are closed.