Eyes Lips Face (E.L.F.) LOTD ‘dag’

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
Voor Budgetproof.nl testte ik al eerder een aantal E.L.F. make-up producten uit zoals je vorige week al hebt kunnen lezen. Dit is de look of the day voor overdag die ik hiermee maakte. Ik heb de volgende low budget make-up producten gebruikt (foto overload na de ‘cut’ ;)):

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
M’n gezicht met alleen concealer en BBcream. De BBcream is overigens niet van E.L.F.. Ik had wel een soort BBcream besteld maar die viel een beetje oranje uit op mijn gezicht.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
Met mascara, oogpotlood, wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel. Alleen het zwarte oogpotlood en de wenkbrauwgel gebruikte ik van E.L.F.. Mascara was ook de bedoeling maar toen ik mascara op wilde brengen kwam ik nogal voor een onaangename verrassing te staan.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face


low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
Zoals je ziet was deze E.L.F. mascara totaal niet bruikbaar :(, één en al klodder. Het kwastje is zelfs bijna niet meer te zien. Deze ging regelrecht de prullenbak in.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
Jammer dat er zoveel poeder los komt nadat je er één keertje met je kwast overheen gaat.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
Fijne kwast! Lekker zacht en goede maat.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
Een lekker romige lipstick. Ik had een mooi oudroze kleurtje verwacht maar op m’n lippen is het meer barbie-roze. Jammer, maar alsnog best een grappige kleur.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face
En dit was dan het eindresultaat. Jammer van de mascara en dat de kleur van de lipstick anders is dan verwacht, maar verder ben ik hartstikke tevreden over deze low budget make-up producten :D. De E.L.F. producten die ik in deze look gebruikte kosten bij elkaar niet meer dan €8,-.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

13 thoughts on “Eyes Lips Face (E.L.F.) LOTD ‘dag’

  1. Wauwie, pretty. Staat je erg goed, vooral de kleur lipstick. Helemaal van dit seizoen.
    Ik heb nog nooit elf make-up geprobeerd. Ik hoor er goede dingen over, zou niet weten waar je het kunt kopen.

Comments are closed.