Draagt jouw telefoon een hippe outfit? | Telefoonhoesjes-trends

Regelmatig. Nou ja, zeg maar gerust vaak, krijg ik complimentjes over mijn telefoonhoesje. En eerlijk is eerlijk. Hij is gewoon ook heel erg leuk. Mijn iPhone-hoesje met kusjes en gestifte lippen (door Ila Dani) schittert geregeld op mijn Instagram-foto’s, maar de meeste complimentjes komen in real life binnen. Ik ben ook gewoon fan van Casimoda. Niet alleen om de toffe hoesjes, maar ook omdat ik Michelle nu een tijd ‘ken’ en bewondering heb voor hoe zij haar toffe bedrijf runt. #girlboss all the way! Met de leukste telefoonhoesjes op the interwebs natuurlijk.

Samen met Michelle (de eigenaresse van de telefoonhoesjes-webshop Casimoda dus) werk ik geregeld aan nieuwe teksten voor haar website. Ja hoi, ik verdien mijn geld natuurlijk als tekstschrijver. Maar vandaag besloten we de handen ineen te slaan en eens content voor Budgetproof.nl te maken. Wil je jouw telefoon ook in een hippe outfit hijsen? Dan zijn dit de trends.

Tropisch en vrolijk

De zomer is in aantocht, dus een zomerse look voor je telefoon is wel een must. Vooral de tropische illustraties (yes, palmbomen en ananassen!) en vrolijke kleurtjes gaan hard. “Groot bijkomend pluspunt is dat wij dol zijn op vrolijke (pastel)kleurtjes en daarom een groot en variërend aanbod telefoonhoesjes hebben in dit segment.” vertelt Michelle. Ook leuk: een bff-hoesje (zoals vroeger zo’n ketting had) die je kunt ‘delen’ met 1, 2 of 3 vriendinnen.

Marmerdessins op je telefoonhoesje

Marmer is terug van nooit meer weggeweest. Zou marmer na polkadots en panterprint de nieuwe klassieker worden? De ‘print’ is in ieder geval wel wel hard op weg om nooit meer uit het hippe ‘modebeeld’ te verdwijnen! Het leent zich in ieder geval heel goed als laptopcase of telefoonhoesje: maakt je apparaat instantly chique. En dat is wat je wilt natuurlijk. Groot voordeel van een marmeren telefoonhoesje: het past overal bij. Je hoesje matcht zo altijd met je outfit.

hippe telefoonhoesjestrend

Hoesjes met quotes

“You got this”. “Holy chic”. “She believed she could, so she did”.”I’m a lot cooler on the internet.” Je kent ze wel: die motivational quotes – inspirerend of grappig – die je af en toe gewoon nodig hebt om jezelf een schop onder je kont te geven om de wereld verder te veroveren. Ideaal op de achterkant van je telefoon.

Telefoonhoesjes met illustraties

Dit is mijn lievelings: het telefoonhoesje met illustratie. En dan bij voorkeur ook nog van zo’n toffe girlboss-chick als Ila Dani, Anna’s Illustration of Sophie de Ruiter. Het kisses-hoesje is nog steeds mijn grote favoriet, maar hoesjes met palmbomen, geïllustreerde make-upjes en de oogjes (mijn vorige hoesje) vind ik ook echt te gek!

Wat voor telefoonhoesje heb jij?

Ps. blog je ook en vind je het leuk om een hoesje te reviewen? Dan kunnen we vast wat regelen. Stuur me een mailtje op info [at] budgetproof.nl.