Catrice limited edition Crème Fresh

Yummy Crème Fresh! Deze crème fresh waar ik het nu over ga hebben is ook yummy, maar niet om op te eten ;). Crème Fresh is de nieuwe limited edition collectie van Catrice. Schreef ik twee weken geleden nog over Celtica, in maart ligt de nieuwe limited edition collectie al weer in de winkel. Pastelkleuren zijn helemaal hot & happening in beautyland en het ene na het andere merk brengt pastelproducten op de markt. Catrice is ook gek op pastekleuren want na pastel-collectie Celtica komen ze weer met een nieuwe pastelkleuren limited edition aanvulling. De crème fresh collectie bestaat voornamelijk roze, minntgroen, geel en abrikoos en uit de volgende producten:

 • Powder eyeshadow €2,99
 • Gradation blush €3,99
 • Lip balm €3,99
 • Ultimate nail laqcuer €2,99

De gradation blush springt er  samen met de nagellakjes voor mij uit! Ziet er super pretty uit :D. Zoals ik al eerder schreef ben ik niet echt dol op pastelkleurtjes, voor mij mag het knallen! Maar pastel nagellakjes kan ik er niet genoeg van verzamelen! En zou die groene lip balm ook echt groen zijn op je lippen? Of gewoon een subtiel glansje geven? Ik ben benieuwd!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

13 thoughts on “Catrice limited edition Crème Fresh

 1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Kijk op mijn blog voor de vragen! xx

  Ps. die nagellakjes van deze collectie lijken me echt geweldig!

 2. Ik vind dit zo’n leuke collectie! 🙂 De nagellakjes hebben prachtige kleuren! De lipbalm wil ik proberen!

 3. ik heb ze zojuist al in de winkel zien liggen en een paar spulletjes gekocht 🙂
  de nagellakjes hebben allemaal een satin/pearl finish, en de lippenbalsems zijn niet groen, maar gewoon doorschijnend met een lichte glans. De 2 dichte tubes die op de foto staan zijn een soort mascara voor je haar, wimpers,… (Zo staat het er toch op) Deze zijn echt groen en roze! Ze volgen een beetje de trend die essence in de zomer had gestart met de Paradise Island (ofzoiets) Limited Edition. de oogschaduws zijn mooi maar geven niet erg veel pigment af, dus die skipte ik maar. Al bij al toch een mooie collectie! (Sorry voor de gigantisch lange comment!)

  1. Sorry? Juist super leuk dat je zo’n uitgebreide comment achterlaat! Vind ik helemaal leuk :D. Bedankt voor de collectie-update. Leuk om te lezen.

Comments are closed.