Alle Etos nagellak 2 voor €2,00

Zoals je in m’n verzameling budget deals post van maandag al hebt kunnen lezen kun je deze week bij Etos heel goed nagellak inslaan voor weinig geld. Je mag alle Etos naggelak mixen en matchen en je rekent maar €2,00 af voor 2 lakjes. Ik vloog even snel Etos binnen tijdens m’n reis naar werk. Ik had maar tien minuten overstaptijd dus ik mocht niet te lang treuzelen. Dit zijn de vier lakjes die ik meegriste. Twee duo-chrome lakjes (pretty!) en twee creamy lakjes. Jammer genoeg hebben Etos lakjes geen namen dus zul je toch echt op kleur het schap af moeten speureb ;). Stiekem wil ik nog wel een keertje terug want er was zoveel keus! Ik was nog lang niet uitgekeken. Het was heel moeilijk om de kleuren ’s avonds goed op de foto te zetten maar ik hoop dat jullie zo een goede indruk hebben :D. Foto’s van swatches overdag komen natuurlijk later online!

Ps. Zo lastig om ’s avonds mooie foto’s te maken  :(. Zijn er mede-bloggers die tips hebben?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

17 thoughts on “Alle Etos nagellak 2 voor €2,00

  1. Mooie lakjes! En leuke aanbieding. ‘S Avonds foto’s maken is inderdaad lastig soms. Ik heb hiervoor een softbox aangeschaft, en dit werkt echt heel prettig!

    1. Thanks voor de tip 🙂 ik heb me eerder al eens verdiept in een softbox maar ik ben zo bang dat het niet een heel groot verschil maakt voor avondlicht.

  2. Ik gebruik vaak een bureaulamp om er wat extra licht op te zetten zodat ik mijn flitser in de avond niet moet gebruiken, flitslicht vind ik zelden mooi, tenzij je een externe gebruikt en hem er niet direct op laat flitsen. Leuke kleurtjes heb je gekocht!

    1. Ja zoiets probeer ik altijd met een extra flitser van m’n telefoon. Gisteren was het een groot drama 😉 niets wilde lukken. Extra lampen, extra flitsers .. baalde er echt van. Thanks voor je tips :D.

  3. Oeh, mooie aanbieding! Maar als ik met een scheef oog naar mijn nagellakdoos kijk zie ik dat die toch wel een beetje aan het uitpuilen is.. hihi.

  4. Dit is nog eens een mooie actie! Ik heb echt alleen al veel te veel, maar ik heb binnenkort een verjaardag en ga een leuk pakketje maken 😀

Comments are closed.