Betaalbaar wonen

Een knus interieur met Primark Home

By  | 

Als ik bij Primark shop, sla ik meestal de home-afdeling over om verschillende redenen: 1. ik heb m’n handen áltijd overvol bij Primark, 2. ik wist niet dat Primark home écht zo leuk was. Vandaag laat ik je een aantal items van de Primark home-collectie zien waarmee je – voor een habbekrats – het ultieme knusse interieur kunt creëren. Bijvoorbeeld voor kerst, of gewoon een heerlijk winters, gezellig huisje. Hier komen 6 van mijn favorieten.

Goud pailettenkussentje | prijs niet bekend

Oh yes, ik hou sowieso van glitters en pailletten, maar richting de kerst mogen we helemaal los! Dit kussentje zou bij mij niet alleen met kerst de bank opvrolijken, maar gewoon het hele jaar door. Of het heel comfortabel zit, dat betwijfel ik, maar dan kies je maar een ander kussentje om je hoofd op te leggen tijdens het bingewatchen.

Marquee light &-teken | €6,00

Wat een enorm koopie, een marquee light (of hoe noem je dit in het Nederlands) met vintage feel voor maar €6,00. Daar kunnen de letterlampen van HEMA niet eens tegenop.

Geurkaars cedarwood & myrrh | prijs niet bekend

Zegt iemand cedarwood? Dan sta ik al vooraan in de rij! Ik mijn lievelingsparfums en -geuren blijkt in 90% van de keren cedarwood te zijn verwerkt. Deze kaars moét ik hebben om m’n hele huis hier naar te laten ruiken. Myrrh is trouwens Mirre (gomhars geloof ik) en dat werd samen met goud en wierook door de 3 koningen aan kindeke Jezus geschonken. Tadaaa, daar hebben we enigszins een kerstlink ;).

Glitterrendier | prijs niet bekend

Ik zei toch dat ik een zwak heb voor alles wat glitters (nee, niet te verwarren met bling)? Wie wil er nou geen glitterrendier aan de muur in de barre, grauwe en koude wintermaanden?

Geruit plaid | €7,00

Ik vind een plaid over de rand van de bank altijd zo gezellig staan. En daarbij zijn ze natuurlijk heerlijk om onder te kruipen met een kop warme thee of chocolademelk als het buiten megakoud is. Ik heb een saaie grijze, daar moet verandering in komen. Vind jij dat deze variant ook nog na kerst kan, of is het door de ruitjes en kleuren toch wel echt een kerstplaid?

Dit wil je vast ook lezen:  Betaalbare kunst van online galerie Wanderwall

Geurkaars in mok |  prijs niet bekend

Ik sluit het lijstje af met een superleuke geurskaars. Deze koos ik niet zozeer voor de geur, maar voor de looks. Wat een leukerd! Hij brandt 35 uur en daarna kan je de mok vullen met een andere kaars, of in het keukenkastje zetten voor je eerstvolgende warme choco.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

Reis- en modeliefhebber. Betaalbaar leven expert. Online copywriter en SEO-specialist. Kei in puzzelen met geld zodat je niets hoeft te laten.

10 Comments

 1. Sophie

  23 november 2015 at 09:51

  Die kaarsen! Te leuk 😀 Die moet ik eens ophalen, haha!

 2. rachel

  23 november 2015 at 12:36

  wauw dat kussen hoe leuk!?

 3. janske

  23 november 2015 at 13:50

  Dat & teken is wel heel erg gaaf! En dat voor die prijs!

 4. Vlijtig Liesje

  23 november 2015 at 14:13

  Ik krijg nu helemaal zin om naar de Primark te gaan!

 5. Sara

  23 november 2015 at 17:01

  Ik vind de plaid echt super schattig. Het doet me echt denken aan winter! Leuke producten zitten er tussen.

 6. Manon

  23 november 2015 at 18:31

  Zijn die letterlampen 6 euro?? ik dacht dat ik ze voor 16 euro zag staan hihihi

  • Marloes van Straaten

   23 november 2015 at 18:35

   Ik vond ze ook al zo goedkoop 😉 haha. maar je kunt best eens gelijk hebben hoor, maar heb nog even gecheckt en bij de info die ik van het PR-bureau heb staat €6,- haha.

 7. Kiran

  24 november 2015 at 09:10

  Qua kleding sla ik de Primark meestal over, maar voor accessoires zou ik toch het ritje naar Almere eens moeten gaan maken! Wat een leuke spullen!

 8. Godelieve

  24 november 2015 at 17:59

  Wat een leuke spulletjes heb je gevonden Marloes 🙂
  Ik hoop dat ik op een dag weer eens gezellig kan gaan winkelen. Ik ben nog nooit in een Primark geweest.

 9. i love my interior

  27 november 2015 at 16:14

  Super gave dingen ! Love the primark 🙂