Mix budget & high-end fashion

Lancering Meuq

By  | 

Ik kreeg een geheimzinnig mailtje van Froukje. Of ik zin had om naar de lancering van Meuq.nl te komen. Het had met budgetproof te maken maar verder verklapte ze nog niets. Alleen beloofde ze een fijne borrel op het dakterras van ‘t Ramada hotel in Amsterdam. Een rooftop party, na werktijd, dat klonk perfect. Daarnaast was ik natuurlijk super nieuwsgierig, dus dit kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Ik sleepte gezellig m’n broertje mee om samen de lancering van Meuq mee te maken.

Wat is Meuq en hoe werkt het?

De 22-jarige Froukje Kamsma lanceerde die woensdag (21 mei) met Mark van Eeuwen achter de microfoon een site waar je je tweedehands schoenen naartoe kunt sturen. Zij maakt foto’s en verkoopt de schoenen. Jij krijgt direct nadat je de schoenen hebt opgestuurd je geld. Je hoeft dus niet te wachten totdat je schoenen worden verkocht (als ze überhaupt verkocht worden). Mochten je schoenen niet verkocht worden dan gaan ze naar een goed doel: Zending over Grenzen. Win win situatie toch zo’n online tweehands schoenenwinkel?

Terwijl ik tussendoor genoot van de mooie locatie, het weer en de lekkere hapjes ging ik weer helemaal los met m’n camera natuurlijk. Ik laat geen enkele kans om foto’s te maken aan me voorbij gaan ;). Zo krijgen jullie ook een goed beeld van de avond. Kijk je mee naar m’n overkill aan foto’s?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

Reis- en modeliefhebber. Betaalbaar leven expert. Online copywriter en SEO-specialist. Kei in puzzelen met geld zodat je niets hoeft te laten.

3 Comments

 1. Amanda

  30 mei 2014 at 13:42

  Klinkt leuk. Ik ga eens kijken.

  • Marloes

   30 mei 2014 at 13:44

   Zeker eens doen 🙂

 2. Lisanne

  31 mei 2014 at 12:27

  Wat een mooie foto’s, geeft een goed idee hoe het was.