25 x betaalbare, foute Primark kersttruien

Zoek je de Primark-kerstcollectie van 2016? Die vind je hier. 
Over kinderkersttruien schreef ik ook al een artikel voor de collectie van 2016.
Hier kun je een Primark kersttrui uitzoeken uit de 2016 collectie voor dames.

Het lijkt wel een Primark-marathon op Budgetproof.nl. Die had ik zelf van tevoren ook niet aan zien komen, maar er is gewoon te veel leuks om te delen. Vandaag dan de kersttruien, en zelfs voor volgende week staat er alweer een Primark-blog op de planning. Over de lente- en zomercollectie van 2016. Spannend! Zijn jullie al benieuwd? Ik heb stiekem al wat gezien, maar mag het na de officiële presentatie volgende week pas delen. Stay tuned dus!

Hoewel ik het meestal superleuk vind om me met kerst op te doffen, heb ik daar gewoon niet altijd zin in. Of ben ik m’n jurk halverwege de dag gewoon zat, haha. Een foute kersttrui is een ideaal, comfortabel alternatief qua kerstoutfit. Ik heb vorig jaar zelf een (beetje te grote) foute kersttrui van HEMA gekregen van m’n vriendje. Een rode, met een blij rendier op m’n buik. Zo lelijk maar zó leuk. Primark is natuurlijk de koning der foute kersttruien. Ze hebben er zóveel in het assortiment! Kijk je mee naar deze 25 juweeltjes? Welke is jouw favoriet?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

10 thoughts on “25 x betaalbare, foute Primark kersttruien

  1. Whoo, wat hebben ze er dit jaar weer een hoop in hun assortiment! Ik moet en zal nog eens een kersttrui kopen haha. Toch twijfel ik als ik dan een leuke zwarte jurk zie (bijvoorbeeld) naast zo’n trui, dan kies ik toch meestal voor het jurkje 😉

  2. Ik vind ze allemaal leuk! Vooral de “Home Alone” trui! Misschien toch voor de kerst nog even naar de Primark reizen!

Comments are closed.