Over Budgetproof.nl

Wat leuk dat je Budgetproof.nl gevonden hebt!

Budgetproof, wat betekent dat nou eigenlijk?

Waar geef jij graag je geld aan uit?

In mijn ogen is iets budgetproof als je waar voor je geld krijgt. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, ZzzzZzz, maar dat zijn zulke ontzettende suffe begrippen… Is het betaalbaar? Is het product/de dienst/de beleving ‘t waard om er het geld aan uit te geven waar je hard voor hebt gewerkt? Ja?! Dan is het budgetproof! Tja, betaalbaar is voor iedereen anders natuurlijk. Als je bakken met geld verdient dan vind je andere dingen betaalbaar dan wanneer je zo’n loontje hebt zoals ik. Ik schrijf voornamelijk voor de 20-something: je staat aan het begin van je carrière en denkt goed na hoe je het optimale uit je salaris kunt halen. Wie geeft er nou graag meer geld uit dan nodig is? Ik niet! Budgetproof staat dus niet voor ‘goedkope shit’. Tuurlijk hou ik enorm van aanbiedingen en SALE, maar een ook designertas kan budgetproof zijn. Op mijn blog deel ik tips voor méér reizen, fashion, hotspots en beauty voor je geld. Wil je alles tegelijk? Op vakantie, een nieuwe iPhone, sparen voor de Chanel 2.55 én dat ene paar mooie schoenen? Dan zul je naast hard werken, slim om moeten gaan met je geld. Dat gepuzzel met geld, daar help ik een beetje bij. Ik deel namelijk betaalbare reizen, fashion, hotspots en beauty waar je graag je salaris aan uitgeeft.

Blog: mix luxe & budget reizen, eten, shoppen, make-up’en & wonen

Budgetproof.nl is een blog voornamelijk over reizen, fashion, beauty en lifestyle on a budget. Je hebt wel iets te besteden, maar denkt – net als ik – goed na over hoe en waaraan je je geld uitgeeft. Je kunt het immers maar één keer uitgeven. Besteed het daarom goed! Nu heb ik een bijzonder talent voor koopjes en budget-items, maar dat betekent niet dat ik geen geld neer wil tellen voor een kwalitatief goed, maar iets duurder item. Neem nou een designerbril. Het kost wat, maar je draagt ‘m wel elke dag. Echt leren jasje met 75% korting aangeschaft budgetproof? Zeker!

Van fashion- & reisblog naar blogs over betaalbaar leven

In 2009 vertrok ik voor studie naar Amerika en ‘ontdekte’ ik hoe leuk het was om te bloggen. Een jaar later (2010) startte ik daarom mijn eerste fashionblog, maar dit bleek niet te zijn waar ik gelukkig van werd. Een goede deal voor een fijne prijs en ik zijn één. Daarom geef ik hier ook graag tips voor een fijn betaalbaar leven! Een superleuk leven hoeft niet duur te zijn. Budgetproof.nl is in februari 2013 online gegaan, nadat ik een tijd met het idee in m’n hoofd heb gelopen en meerdere mensen me zeiden dat ik wat moest doen met mijn neus voor alles wat budgetproof is.

Ik (Marloes) ben altijd al een budgetshopper geweest en het geeft mij een goed gevoel als ik weer een leuke outfit bij elkaar kan shoppen of een leuk item, reisje of uitstapje kan scoren voor een habbekrats. Omdat mijn oog voor goede deals toch best wel een talent blijkt te zijn waar niet iedereen mee geboren wordt, deel ik hier op mijn online plekje mijn tips, tricks en finds met jullie. De site wordt gehost via Hosting2Go. Foto’s worden gemaakt met een Canon 1000D (spiegelreflexcamera), een Sony Alpha 6000 (systeemcamera), Sony Cybershot (compactcamera) of een iPhone 6 Plus.

Marloes: copywriter & SEO-specialist by day, blogger by night

Nog even iets over mezelf (Marloes). In maart ben ik 29 jaar geworden (ouch). Ik heb een bachelor in economics, een bachelor certificaat communicatiewetenschap én theaterwetenschap. Ja, ik vond studeren erg leuk en ben wat mij betreft nooit uitgeleerd. Momenteel werk ik parttime als Online Copywriter en SEO-specialist bij DTG en vul ik de rest van mijn week met freelanceklussen voor verschillende websites. Als ik niet aan het werk of bij m’n vriendje ben dan vind ik het leuk om te skiën, kaartjes te versturen, te reizen, bezig te zijn met graphic design, te shoppen en bloggen (obviously) of naar het theater te gaan.

Budgetproof.nl is onderdeel van mijn bedrijfje Web & trend || KvK 61130311